Qterra op bezoek bij Van ’t Hof Grondboringen

Op 8 december hebben Jonne Holkenborg en Mark Stapels van Qterra een bezoek gebracht aan Van ’t Hof Grondboringen. Samen met werkvoorbereider Hendri van de Wetering is de samenwerking geëvalueerd en zijn er nieuwe plannen voor de toekomst gemaakt voor een nog bredere dienstverlening. Daarnaast is er een rondleiding gegeven bij de uitvoering van een klus in Kampen.

Van ’t Hof Grondboringen is sinds 2011 gespecialiseerd in het aanleggen van aardwarmtesystemen en het realiseren van grondboringen. Op deze manier voorzien zij installateurs, aannemers en particulieren van een duurzaam alternatief voor fossiele brandstoffen. In Kampen zijn twee warmtepompen aangelegd ten behoeve van de woningverwarming van een nieuwbouwhuis.

Het doel van dit bezoek was te aanschouwen hoe de werkzaamheden van Van ’t Hof in de praktijk plaatsvinden en op welke wijze Qterra de dienstverlening hier nauwgezet op kan laten aansluiten. Het was een zeer interessante dag waarbij veel nieuwe inzichten zijn verkregen met betrekking tot de processen en uitdagingen die deel uitmaken van de aanleg van aardwarmtesystemen.

Van ’t Hof Grondboringen, bedankt voor het bezoek en het delen van jullie kennis!