Qterra is verhuisd

Qterra per 1 mei gevestigd aan de Koningstraat 29-2 in Arnhem

De bureaus zijn gearriveerd, de routers draaien en het Qterra-logo hangt aan de gevel. Bij een nieuw bedrijf hoort ook een nieuw pand. Vanaf 1 mei is Qterra niet meer in het Alliander-gebouw in Duiven te vinden, maar aan de voet van de Eusebiuskerk in Arnhem, op Koningstraat 29-2.

Op 1 januari 2020 is Qterra verzelfstandigd. We hebben afscheid genomen van netbeheerder Liander en dat betekent onder meer dat we de tweede verdieping van het Alliander-pand hebben verlaten.

De verhuizing is voor Qterra de volgende stap in de richting van een eigen identiteit. Vanaf een aantrekkelijke, centrale locatie in Arnhem houdt het team van Qterra zich bezig met administratief vooronderzoek en gespecialiseerde bodemdiensten.

Vraag het Qterra

Qterra is expert in het leveren van bodemadvies. Snel en goedkoop een graafadvies over veiligheid en milieu. Qterra is er ook voor advies op maat bij complexe bodemvraagstukken.

Veelgestelde vragen

De antwoorden op vragen over Qterra, onze adviezen en bijvoorbeeld de wettelijke verplichtingen voordat het graafwerk begint, vind je op de pagina met veelgestelde vragen.