Qterra wenst al haar relaties mooie feestdagen!

Een jaar is weer voorbij gevlogen. Qterra kan ondanks de corona-perikelen spreken van een succesvol jaar. In de eerste stappen naar een marktgericht bedrijf hebben we zowel onze ambitie in omzet en resultaten behaald en is onze orderportefeuille voor 2022 goed gevuld.

We hebben in 2021 mooie klanten mogen toevoegen aan ons bestand. De diversiteit is breed, van boorbedrijven tot glasvezelnetwerken, van combi tot solo, van nieuwe aanleg tot onderhoud en storingen. We zijn inmiddels alom vertegenwoordigd in de markt – en daar zijn we trots op!

Snel én persoonlijk advies, ook in 2022

We willen alle klanten en relaties die we mochten bedienen in 2021 van harte danken voor het in ons bedrijf gestelde vertrouwen en zien uit naar continuering en uitbreiding van onze diensten. Ook in 2022 wil Qterra voor u dé toonaangevende adviseur voor grondroerders in Nederland zijn en gaan we door met het leveren van pragmatisch (snel en efficiënt) en persoonlijk advies.

Genieten in gezondheid en veiligheid

We hopen dat u en uw geliefden tijd vinden om gezamenlijk te genieten van de feestdagen. Ondanks de maatregelen om besmetting te vermijden is dat toch waar het om gaat in het leven. We wensen u en uw naasten alle liefde, gezondheid, veiligheid en vrijheid toe en hopen u weer het volgend jaar te ontmoeten!

Namens directie en medewerkers Qterra,

Hans Janssen, Commercieel Manager Qterra

Vraag het Qterra

Qterra is expert in het leveren van bodemadvies. Snel en goedkoop een graafadvies over veiligheid en milieu. Qterra is er ook voor advies op maat bij complexe bodemvraagstukken.

Veelgestelde vragen

Het antwoord op veelgestelde vragen over Qterra, onze adviezen, wettelijke verplichtingen en milieumeldingen vind je op de pagina met veelgestelde vragen.